preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 > Naslovnica
VIJESTI

PROJEKT JUMICAR

Autor: KRISTINA PRILIKA, 14. 3. 2018.

12. 03. 2018. održana je u našoj školi Jumicarova manifestacija, tj. edukacija Prometne kulture za najmlađe (razredna nastava, 2. i 3. r.). Učenici drugih i trećih razreda prošli su nekoliko edukativnih radionica na temu sigurnosti i prevencije. Jumicar timu pridružili su se predstavnici Društva Crvenog križa Ivanić Grad i Vatrogasna postrojba Ivanić Grad.

 

Dok su se najmlađi okušali u ulozi vozača, volonteri Crvenog križa polaznike su naučili osnovama prve pomoći. Zahvaljujemo ravnateljici gđi Ivani Bajt i volonterkama Karmen Kovačević, Gabrieli Horvat i Tini Baković iz Crvenog križa Ivanić Grad.

Veliko hvala upućujemo i vatrogascima g. Ivici Fršteku i g.Ivanu Brezovečkom iz Vatrogasne postrojbe Ivanić Grad, koji su održali radionicu zaštite od požara i učenike upoznali s vatrogasnim zanimanjem, vozilima i opremom.

Ekipa iz Jumicara posebno zahvaljuje ravnateljici škole gospođi Ines Tudović i svim učiteljicima koje su s djecom prošle obuku te zahvaljuju na gostoprimstvu i izvrsnoj organizaciji.

Mališane koji su prošli obuku, ali i sve druge sudionike, još jednom upozoravamo na oprez u prometu!

Više fotografija pogledajte na našem linku Fotogalerija.

Link Jumicar Hrvatska na kojem možete vidjeti fotografije i atmosferu edukacije u našoj školi: LINK

 

 

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju