preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

BOŽIĆNA PRIREDBA

Autor: KRISTINA PRILIKA, 30. 12. 2019.

20. prosinca 2019. održana je u Velikoj dvorani POU-a svečana božićna priredba koju je pripremio KUD škole (voditeljica Vlatka Rajski-Radošević): Veliki i Mali zbor (Valentina Friedl Štruklec), Mala dramska (Mirjana Pavanić), Velika dramska (Ivana Krešo), Recitatori (Štefica Bakarić), Mažoretkinje (Nataša Duvnjak Madaras) i Ritmika (Romana Orlić.) KLIKNITE NA VIŠE ZA OSTATAK VIJESTI! 

FOTOGALERIJA

Na kraju programa svim gostima i učiteljima se obratio ravnatelj prigodnim govorom u kojem je istaknuo uspjehe djelatnika i učenika škole te toplo pozdravio i oprostio se od kolegica koje su ove školske godine otišle u mirovinu. Svim gostima na kraju priredbe podijeljene su prigodne božićne čestitke koje su izradili učenici na satovima razrednika tijekom prosinca. U predvorju POU-a eTwinning tim škole  (Ivica Gregurec, Tina Matanić)) postavio je žive jaslice u sklopu međunarodnog projekta Christmas Wish, a sve se uživo emitiralo u svim zemljama sudionicama projekta.

Nakon priredbe uslijedila je svečana božićna večera u Školi na kojoj je ravnatelj još jednom toplim govorom pozdravio naše tri kolegice (Ivanku Marošević, učiteljicu hrvatskog jezika, Miru Kruh Vuk, učiteljicu matematike i Mariju Kovačić, računovotkinju) koje su otišle u zasluženu mirovinu te ih u ime Škole i svih djelatnika darivao cvijećem i prigodnim poklonima.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju