preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

Obavijest o upisu učenika u izborne nastave u idućoj 2020./2021. školskoj godini

Autor: Mileo Todić, 8. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

Škola je dužna prikupiti izjave roditelja o pohađanju izborne nastave za sljedeću 2020./2021. školsku godinu za učenike koji je još ne pohađaju. U redovnoj situaciji bismo to odradili zajednički u Školi, no s obzirom na pandemiju odradit ćemo izjave on line do normalizacije situacije.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske donijelo je odluku o uvođenju izborne nastave informatike od 1.-4. razreda NN 22/2018 ).

Osim ove izborne nastave, u četvrtim razredima dolazi i drugi strani jezik (njemački) te se sadašnjim učenicima trećeg razreda (budućim četvrtim razredima) nude još dva izborna predmeta (uz dosadašnji vjeronauk).

Također, u budućim sedmim razredima (sadašnjim šestim) informatika više nije obvezatan predmet te se može izabrati kao izborna nastava.

Stoga vas molimo da izjavu o pohađanju izborne nastave vašeg djeteta u slijedećoj školskoj 2020./2021. godini pošaljete na službenu e mail adresu škole

ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

sa sljedećim tekstom:

 

Ja (ime i prezime roditelja) odobravam upis moga djeteta (ime i prezime djeteta, razred) na izbornu nastavu ( upisati informatiku ( za razrede od 1.-4. ili za 7.) i/ili njemačkog jezika (za 4. razred) od iduće školske godine 2020./2021.

 

Izjave možete slati do  14.5. 2020. (četvrtak)

 

Uz želju da ste sigurni i zdravi srdačno vas pozdravljam.

Ravnatelj: Mileo Todić

 

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju