preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

OBAVIJEST O UPISU DJECE U PRVI RAZRED ZA ŠK.GOD. 2020./21. U OSNOVNOJ ŠKOLI ĐURE DEŽELIĆA IVANIĆ-GRAD

Autor: Mileo Todić, 22. 5. 2020.

Poštovani roditelji budućih prvašića, obaviještavamo vas kako će se početi provoditi testitanje djece za upis u prvi razred osnovne škole od strane stručnog povjerenstva Škole i to od 1.lipnja 2020. u prostorijama OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad.

O terminu ćete biti obaviješteni. Roditelji koji  imaju djecu koji su učenici naše Škole bit će obaviješteni telefonski, a roditelji čije kontakte nemamo, dobit će obavijest poštom. Molimo vas da se držite termina koji ste dobili. Također, ponesite svoju kemijsku olovku za ispunjavanje obrazaca. U Školu dolazite u zakazani termin te po pozivu ulazite u prostor Škole s djetetom. Između svakog razgovora koristit će se pauza od 15 minuta kako bi se dezinficirale površine i provjetrili prostori  za sljedeći razgovor. Podsjećamo  i na propisanu socijalnu distancu od ostalih roditelja, učenika ili zaposlenika Škole. 

Razmislite već unaprijed hoće li vaše dijete pohađati izbornu nastavu informatike (koja od iduće školske godine kreće kao izborni predmet u razrednoj nastavi) i vjeronauka, kako biste nam taj podatak mogli dati prilikom razgovora u Školi. Sa sobom ponesite i osobnu iskaznicu, djetetov rodni list (može kopija) kao i OIB djeteta.

ravnatelj: Mileo Todić
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju