preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

TALENTIJADA

Autor: KRISTINA PRILIKA, 24. 6. 2020.

Učenici 4. b i c razreda s učiteljicama Romanom Orlić, Marinom Rodeš sudjelovali su u projektu Talentijada u sklopu e- twining projekata. Učenici su svoje talente pokazivali i prijavljivali prema svojim sklonostima; tko je što želio pokazati:likovni izričaj, sviranje, plesanje, žongliranje, borilačke vještine...Žiri učiteljica u sastavu: Antonija Mikas, prof. u Glazbenoj školi, Valentina Friedl Štruklec - učiteljica GK, Mihaela Njegovec - učiteljica RN te razrednice Romana Orlić i Marina Rodeš izabrali su radove koji su poslani na daljnu razinu natjecanja. U polufinale su se plasirali sljedeći učenici u kategorijama : LIKOVNI RADOVI: Tia Pavelić, 4.c i Katja Srebačić, 4.b; SVIRANJE: Jana Rodeš, 4.b i Vid Njegovec, - flauta (tema Harry Potter) i Lucija Kirin, 4.b (violina), PLES: Vid Tovernić, 4.b, SPORT: Krešimir Stipić, 4.b, SPORT: Patrik Presečan, 4.b, OSTALO: Dorian Šunjić, 4.c - žongliranje wc papirom. Na istaknutom linku Talentijada polufinale možete pogledati video uratke naših učenika.

TALENTIJADA POLUFINALE

On line glasovanjem prijatelja, obitelji i svih ostalih zainteresiranih i uključenih u finale su se plasirale Tia Pavelić, 4.c i Katja Srebačić, 4.b sa svojim likovnim radovima. Čestitamo Tiji i Katji, a njihove radove pogledajte na istaknutom linku. 

LIKOVNI RADOVI (Tia Pavelić i Katja Srebačić)

TALENTIJADA FINALE

Također, na samom početku natjecanja učenici su se natjecali u izradi loga natjecanja Talentijade, a učenica Tia Pavelić, 4.c plasirala se u finale s još 25 učenika i osvojila je 2. mjesto u kategoriji srednjih i osnovnih škola za svoje idejno rješenje loga. Bravo, Tia! Danas je u školu stigla i nagrada koju je učiteljica Marina uručila Tiji.

TIJIN LOGO U FINALU

            
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju