preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

HUMANITARNA AKCIJA ZA ŠKOLE U PETRINJI

Autor: KRISTINA PRILIKA, 10. 2. 2021.

  

Naša je škola organizirala akciju prikupljanja školskog pribora za djecu školarce iz Petrinje i Gore. Jučer (9. veljače 2021.) su učiteljice Mirjana Pavanić i Nataša Svoboda Arnautov, uz predsjednicu Vijeća roditelja Romanu Tadić i učenice Laru i Lanu Jelača posjetile OŠ Mate Lovraka Petrinja, PŠ Češko Selo i OŠ Ivan Goran Kovačić Gora  te uručile donacije prikupljene za učenike tih škola. Zahvaljujemo i gospodinu Tomislavu Periniću  na ustupljenom kombiju i prijevozu prikupljenih donacija. Hvala svim učenicima i roditeljima te kolegama koji su doprinijeli akciji na bilo koji način. 

Akcija prikupljanja školskog pribora bila je od 18.1. do 29.1.2021. Od prikupljenog školskog pribora složilo se 58 kompleta za učenike od 1. do 8. razreda. 49 kompleta pripremljeno je za OŠ Mate Lovraka Petrinja i njihovu područnu školu Češko Selo, 9 kompleta za područnu školu Nebojan koja je u sastavu OŠ Ivan Goran Kovačić Gora. U razvrstavanju i slaganju kompleta školskog pribora sudjelovali su  učenici PCK (po dva učenika i učiteljica Ines Tudović nekoliko dana): Lara Jelača - 7.c, Korina Halamić -  7.c, Katja Međaković -  7.c, Josip Tadić -  7.c, FilipTadić -  7.c, Lana Jelača -  8.b, Ivana Jerbić -  8.b. Fotografije iz Petrinje i fotografije prikupljenog pribora pogledajte na poveznicama ispod, kao i popis prikupljenih stvari u akciji.

FOTOGALERIJA HUMANITARNA AKCIJA ZA UČENIKE IZ PETRINJE

POPIS PRIKUPLJENIH STVARI

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju