preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

Obavijest roditeljima o upisu budućih prvašića za školsku 2021./2022. godinu

Autor: Mileo Todić, 10. 3. 2021.

Poštovani roditelji budućih prvašića, obavještavamo vas kako će se početi provoditi testiranje djece za upis u prvi razred osnovne škole od strane stručnog povjerenstva Škole i to od 17.ožujka 2021. u prostorijama OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad.

O terminu ćete  biti obaviješteni poštom. Molimo vas da se držite termina koji ste dobili te da dijete dođe u pratnji samo jednog roditelja. Također, ponesite svoju kemijsku olovku za ispunjavanje obrazaca te masku. U Školu dolazite u zakazani termin te po pozivu ulazite u prostor Škole s djetetom. Između svakog razgovora koristit će se pauza od 10 minuta kako bi se dezinficirale površine i provjetrili prostori  za sljedeći razgovor. Podsjećamo  i na propisanu socijalnu distancu od ostalih roditelja, učenika ili zaposlenika Škole.

Roditelji i djeca mogu pristupiti razgovoru ukoliko njihova tjelesna temperatura nije viša od 37 ,2 C (mjerena prije dolaska u Školu), ako nemaju simptome COVID-a i nemaju ukućane u samoizolaciji, ako nisu unutar prethodnih 14 dana boravili u inozemstvu, odnosno ako su boravili u inozemstvu, ali imaju negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, ako nisu u proteklih 14 dana imali kontakt s osobom zaraženom COVID-19 virusom. Na ulazu će roditelj popuniti izjavu.

Razmislite već unaprijed hoće li vaše dijete pohađati izbornu nastavu informatike  i vjeronauka, kako biste nam taj podatak mogli dati prilikom razgovora u Školi. Sa sobom ponesite i osobnu iskaznicu, djetetov rodni list (može kopija) kao i OIB djeteta.

Termin razgovora sa školskom liječnicom zapisat ćete prilikom razgovora u Školi

Upute Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije za obradu djeteta od strane Školske medicine možete pročitati ovdje.

 

ravnatelj: Mileo Todić

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju