preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

Prijave za upis u 1. razred glazbene škole

Autor: Mileo Todić, 20. 5. 2021.

Glazbeni odjel OŠ Stjepana Basaričeka poziva sve zainteresirane da se prijave za upis u 1. razred Glazbenog odjela za školsku godinu 2021./2022.

Prijaviti se možete na sljedeće instrumente:

  • gitara
  • flauta
  • harmonika
  • klavir
  • klarinet

Kako biste se bolje upoznali s navedenim instrumentima, pogledajte kratki video koji su  učenici Glazbenog odjela pripremili za Vas!

https://carnet-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/kristina_rajkovic2_skole_hr/ESlgw3lOjvNJkMEirA1lMh0BoqJVZVfRpORhN7fAXXXc8g?e=ZI6IjR

 

Prijave se vrše putem interneta zaključno s petkom 28.svibnja 2021. Potrebno je ispuniti prijavnicu koju možete pronaći na web stranici škole http://os-sbasariceka-ivanicgrad.skole.hr/ te je poslati elektronskim putem na mail škole ured@os-sbasariceka-ivanicgrad.skole.hr .

 

Zbog trenutne epidemiološke situacije i radova u OŠ Stjepana Basaričeka , obavijest o daljnjim koracima u procesu upisa Vašeg djeteta u Glazbeni odjel dobit ćete putem Vaših osobnih podataka koje ćete navesti u prijavnici. Obavijest će pravovremeno biti objavljena i na web stranici OŠ Stjepana Basaričeka.

Prijavnica se nalazi u prilogu.


Priloženi dokumenti:
PRIJAVNICA_za_AUDICIJU_u_OGS.pdf (363.45 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju