preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

ŠKOLSKI MEDNI DAN

Autor: KRISTINA PRILIKA, 7. 12. 2021.

   

Povodom blagdana sv. Ambrozija (7. prosinac), zaštitnika pčelara, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, u suradnji s lokalnim proizvođačima meda, provode projekt Školski medni dan.

Podjelom staklenki meda učenicima prvog razreda osnovnih škola, ovim se projektom želi promovirati med iz hrvatskih pčelinjaka i podignuti svijest najmlađih o potrebi konzumacije zdravih i domaćih proizvoda. Naša tri razreda prvašića danas su u školi cijeli dan posvetili medu te školski medni dan obilježili čitanjem i slušanjem slikovnice Pčelica Jelica i mali Edo. Pogledali su edukativnu prezentaciju Priča sa cvjetne livade, edukativni film Pčele i med te upoznali važnost i značaj pčelarstva. Slušali su pjesmicu Pčelice i medo i brojalicu Medo i pčele. Učenici su na poklon dobili slikovnicu i staklenku meda u promotivnoj vrećici.

U FOTOGALERIJI pogledajte više fotografija
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju