preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

"BOŽIĆNA ŠETNJA S ĐUROM"

Autor: KRISTINA PRILIKA, 28. 12. 2021.

 

23. prosinca u 17 h održana je školska božićna priredba "Božićna šetnja s Đurom" koju su roditelji,  učenici i učitelji aktivno pogledali šećući prostorom ispred škole i oko škole. Dio programa održao se vani, a dio u učionicama, a što su gledatelji mogli popratiti izvana. Ovu originalnu priredbu (podređenu i situaciji i epidemiološkim mjerama) osmislio je KUD Škole: voditeljica KUD-a, Vlatka Rajski Radošević, Školski zbor (voditeljica Valentina Friedl Štruklec), Mala dramska (voditeljica Mirjana Pavanić), Velika dramska i recitatori (voditeljica Ivana Krešo), Mali lutkari (voditeljica Marina Rodeš), Mažoretkinje (voditeljica Anja Lovrenščak), Ritmika (voditeljica JelenanMesarić), Zavičajna i Recitatorska skupina  (voditeljica Katarina Popović Milobara), Njemački zbor (voditeljica Sanja Bjelajac) i Engleski zbor (voditeljica Kristina Hendrih Girgis) te učenici polaznici Glazbene osnovne škole. Za scenografiju i uređenje prostora u školi i oko škole pobrinula se učiteljica Petra Pavlić s učenicima Likovne grupe. Hvala svima koji su došli pogledati priredbu i podržati trud koji su uložili naši učenici i učitelji! 

FOTOGALERIJA

Također dijelimo poveznicu na vijest o Božićnoj šetnji s Đurom na fb stranici grada Ivanić-Grada, a na kojoj može vidjeti još više fotografija. 
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju