preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

VIJESTI

DAN ŠKOLE

Autor: Kristina Prilika, 25. 3. 2024.

  

U petak, 22. ožujka 2024. obilježili smo Dan škole (rođendan Đure Deželića, 25.3.) kvizovima znanja, talent show-om i štafetnim igrama za učenike u školskoj sportskoj dvorani te snimanjem milenijske fotografije zajedno s učenicima i kolegama iz SS Ivan Švear na sportskom igralištu. 

Program smo započeli ujutro u 9 sati kvizovima znanja za predmetnu nastavu. Kviz je pripremila učiteljica Tihana Golner Stričko, a učenici su se natjecali generacijski (5.,6.,7. i 8. razred); svaki razred imao je po četiri izabrana predstavnika koji su na pripremljene papiriće davali odgovore, a koje je kasnije vrednovala komisija u sastavu. Kristina Prilika, knjižničarka, Katarina bečić, računovotkinja i Ana Cibulić, tajnica. Pobjednik u 5. razredima bio je 5.b razred, u 6. razredima 6.a razred, u 7. razredima 7.c razred i u 8. razredima 8.a razred. Čestitamo pobjednicima i ističemo kako je borba bila napeta, bilo je i pripetavanja te su svi učenici pokazali zavidno znanje. Pohvaljujemo publiku, tj. ostale učenike koji su bodrili svoje prijatelje s tribina. Ističemo kako su se naši učenici pripremali za taj događaj te je svaki razred izradio navijačke plakate i transparente, a koje možete vidjeti u FOTOGALERIJI. Nakon kviza znanja uslijedio je talent show na kojem su učenici pokazali svoje talente: od sviranja, pjevanja, plesanja do slaganja rubikove kocke i sl. Posebno pohvaljujemo učenike koji su se pripremili za taj dio programa, ali i publiku koja je bila fer-play i ponosno bodrila i bila podrška svim učenicima. Popis talenata pogledajte na poveznici TALENTI. Pobjednice u talent show-u su učenice 8.b razreda: Lucija Kirin (violina), Veronika Mihinec (klavir) i Jana Rodeš (flauta) koje su odsvirale solo i zajedničke skladbe. U podne je uslijedilo zajedničko snimanje milenijske fotografije, a nakon toga se program nastavio u dvorani za učenike razredne nastave koji su nas isto tako oduševili transparentima i plakatima koje su pripremali uoči samog događaja. Učenici razredne nastave sudjelovali su u štafetnim igrama koje je za njih pripremio učitelj Bojan Jelinić. Bilo je napeto i zabavno, a podrška s tribina predivna i poticajna. Pobjednici u štafetnim igrama bili su predstavnici 1.a, 2.b i 3.a razreda te im čestitamo, kao i svim ostalim natjecateljima. Učenici četvrtih razreda također su sudjelovali u kvizu znanja, kao i predmetna nastava, a pobjednici su učenici 4.b razreda. čestitamo pobjednicima, ali i učenicima 4.a i 4.c koji su također pokazali odlično znanje! Cijelu koncepciju programa za Dan škole osmislila je učiteljica Nataša Duvnjak Madaras, voditeljica KUD-a Škole, domar Vlada Šafran i defektolog Marko Kirin bili su zaduženi za razglas, a ravnatelj Mileo Todić preuzeo je ulogu voditelja cijelog programa. Svi učenici koji su sudjelovali nagrađeni su diplomama, apobjednici peharčićima i medaljama.
CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju