preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 > Natjecanja
Priznanje HSIN-a

Na samom kraju ove iznimno zahtjevne i nepredvidive godine, u utorak, 5. siječnja 2021. u 18:00 sati, u sklopu Dana Hrvatskog saveza informatičara,  održan je online susrest s učenicima i mentorima koji su sudjelovali u programima Hrvatskog saveza informatičara u sezoni 2019/2020 i ostvarili najbolje rezultate.

Predstavljena su  po tri najbolje plasirana učenika iz svakog razreda Hrvatske Logo Lige, kao i tri najbolje ekipe. Predstavljeni su i učenici Hrvatskog otvorenog natjecanja u informaticijuniorska informatička reprezentacija učenika osnovnih škola i njihovi uspjesi, kao i uspjesi njihovih starijih kolega iz srednjih škola.

Za ovako dobar plasman naše škole pobrinuli su se: Domagoj Beus, (učenik 1. razreda MIOC-a ), Marin Kurešić, 8., Alen Božičević, 7., Magda Vrtarić, 6., Franko Valentić, 6., Ivano Počuč,4.

Čestitam logašima na njihovom predanom radu i uspjesima koje su postigli. I u ovoj godini bilježimo dobre rezultate, a nadam se još boljim rezultatima te  "normalnoj" i puno boljoj 2021. godini!

Učiteljica informatike: Irena Novak Tvrtković

više: Prezentacija HSIN-a za 2019/2020.

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju