preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 > Natjecanja  > Državna
INFOKUP 2017. - DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Od 14.03. do 17.03. U Primoštenu je održano Državno natjecanje iz informatike. Učenici Fran Lešković, 6.c  i Daniel Ozvačić, 5.a našli su se u društvu učenika koji su na županijskoj razini pokazali najviše znanja.  

Fran se je u kategoriji šestih razreda u programskom jeziku Logo plasirao na 9. mjesto, a Daniel u kategoriji petih razreda na 6. mjesto.

Čestitamo našim učenicima - biti šesti i deveti u državi je ogroman uspjeh! Čestitamo i učiteljici Ireni Novak-Tvrtković na ogromnom trudu koji je uložila u Frana i Danijela, a to se vidi iz njihovih rezultata.

Hvala vam dragi moji učenici jer ste  marljivo radili i pokazali  da vam je mjesto među najboljima. Nadam se da će vaši rezultati potaknuti i druge učenike da se bore i dođu na ovaj rang natjecanja. Nastavite tako .Hvala roditeljima bez kojih ove priče ne bi ni bilo. (učiteljica Irena Novak-Tvrtković)

Rang liste možete pogledati na stranici infokupa.

Rezultati


E-KVIZ KOLIKO POZNAJEŠ HRVATSKI SABOR

SMOTRE IZ PODRUČJA GRAĐANSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA

3. ožujka 2017. u 13.00 sati održan je E-kviz: Koliko poznaješ Hrvatski Sabor? Na državnoj razini u kvizu je sudjelovalo 60 ekipa iz 60 osnovnih škola u Hrvatskoj i svi su kvizu pristupili u isto vrijeme. Voditeljica ekipe OŠ Đure Deželića je Tina Matanić, učiteljica povijesti, a ekipu su predstavljali učenici: Marko Orešković, 6.a, Noa Marinčić, 6.c, Nera Bujak, 7a, Klara Rodeš, 7.a, Helena Matković, 8b i Martina Bećarević, 8.b.

 

                                                                                                                      

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju