preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

ŽUPANIJSKO NATJECANJE - KEMIJA

Županijsko natjecanje iz kemije održano je 9. ožujka 2017. u OŠ Klinča Sela u Klinča Selima. Našu su školu predstavljali učenici Sergije Vulić Oslaković, 8.c i Vedran Šimunaj, 8.a. Sergije je osvojio 11. mjesto, a Vedran 14. mjesto. (Natjecalo se 29 učenika 8.-ih razreda.). Čestitamo Sergiju i Vedranu, kao i učiteljici mentorici, Kaji Glavaš, na osvojenim rezultatima i trudu uloženom za školsku i županijsku razinu natjecanja.


ŽUPANIJSKO NATJECANJE - POVIJEST

Županijsko natjecanje iz povijesti odrtžano je 7. ožujka 2017.  u OŠ Ljube Babića u Jastrebarskom. Našu školu su predstavljale učenice Martina Bećarević, 8.b i Matilda Matković, 7.a. Martina je osvojila 4. mjesto u kategoriji 8.-ih razreda, a Matilda 6. mjesto u kategoriji 7.-ih razreda. Čestitamo Martini i Matildi te mentorici, učiteljici Tini Matanić, na izvrsnim rezultatima i trudu uloženom na školsku i županijsku razinu natjecanja!

 


ŽUPANIJSKO NATJECANJE - HRVATSKI JEZIK

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika održano je 6. ožujka 2017. u OŠ Josipa Zorića u Dugom Selu. Našu školu predstavljala je učenica Martina Bećarević iz 8.b te osvojila 12. mjesto. Čestitamo Martini i učiteljici mentorici, Ivanki Marošević!


VJERONAUČNA OLIMIJADA

    

Biskupijsko natjecanje iz vjeronauka za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola s područja Sisačke biskupije, pod nazivom Vjeronaučna olimpijada, na temu Misijska djelatnost Crkve, održano je u četvrtak, 2. ožujka u Biskupijskom ordinarijatu i Osnovnoj školi 22. lipnja u Sisku. Natjecanje je ekipno, a ekipu koja je predstavljala našu školu su sačinjavali: Nika Ferenčak, Marko Orešković, Andrej Radovanović i Mirna Setinski, učenici 6.a razreda. Nakon osvojena dva uzastopna druga mjesta na školskoj i županijskoj razini natjecanja, ekipa je na biskupijskoj razini osvojila 3. mjesto. 

Čestitamo svim učenicima i vjeroučiteljici Andrei Ljubičić na sjajnim rezultaima!


ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA

ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA – VELIKA GORICA, 3.3.2017.

   

     

                U petak, 3.3.2017. je u OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici održano 59. natjecanje mladih tehničara na kojem su nastupili i učenici naše škole:

                - BARBARA LEŠKOVIĆ – Graditeljstvo – 2. mjesto

                - KLARA RODEŠ – Obrada materijala – 4. mjesto

                - ROKO BEKAVAC – Robotsko spašavanje žrtve – 2. mjesto

Čestitamo svim učenicima i mentoru, učitelju tehničke kulture, Jadranku Bartoliću!

 


LIKOVNA KULTURA

27. veljače 2017. održana je izložba radova učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK u OŠ Pušća.

Tema - poticaj bila je zvučna slika, odnosno podtema ritam svjetala, ritam boje prikazano  u klasičnoj ili digitalnoj fotografiji. Sudjelovale su 23 osnovne i 8 srednjih škola, a odabrana su 22 učenička rada osnovnih škola i 5 radova učenika srednjih škola.

Rad naše učenice, Ive Pranić, 7.a, jedan je od ukupno 9 radova proslijeđenih na državnu razinu natjecanja. Fotografije naših učenika možete pogledati u fotogaleriji. Ivin rad još ne smijemo objaviti dok ne prođe državna razina natjecanja.

Čestitamo Ivi i učiteljici mentorici, Petri Pavlić.


ŽUPANIJSKO NATJECANJE - GEOGRAFIJA

23. veljače 2017. održano je županijsko natjecanje iz geografije u OŠ Sveta Nedjelja u Rakitju. Našu školu predstavljao je učenik Fran Lešković, 6.c i osvjio 1. mjesto. Čestitamo Franu i učiteljici mentorici, Ivanki Šupeljinac!


NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Dana 21.2.2017. na stranicama Info Kupa objavljeni službeni rezultati županijske razine natjecanja iz informatike. Pozivnicu za državno natjecanje u kategoriji FMS LOGO    koje će biti od 14.3. do 17.3. u Primoštenu, dobili su učenici Fran Lešković, 6.c i Daniel Ozvačić, 5.a. 


ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika održano je u našoj školi, 20. veljače 2017. Našu je školu predstavljao učenik Sergije Oslaković Vulić te u kategoriji 8. razreda osvojio mjesto. Čestitamo Sergiju i učiteljici mentorici, Koraljki Stražičić.

REZULTATI NATJECANJA

OŠ - 8. RAZRED -1/1

OŠ - 8. RAZRED -2/2

SREDNJA ŠKOLA - GIMNAZIJA - 2.R. (2A)

SREDNJA ŠKOLA - STRUKOVNA - 2.R. (2B)

SREDNJA ŠKOLA - GIMNAZIJA - 4. R. (4.A)

SREDNJA ŠKOLA - STRUKOVNA - 4.R (4.B)


LIDRANO

     

14. veljače 2017. održana je županijska razina Literarno-dramsko-novinarske smotre - LIDRANO - u OŠ Nikole Hribara u Velikoj Gorici. Našu školu predstavljala je Mala dramska družina sa skupnim dramskim izrazom. Pripremili su igrokaz Vilme Lukanovic "Ah, ta lektira". Čestitamo našim malim glumcima (Petra Katalinić, 4.b, Klara Krnić, 4.b, Ivana Jerbić, 4.b, Zara Vrlec, 4.b, Lana Gregčević, 4.c, Lovro Andruza, 3.c, Jana Antolić, 3.c, Zrinka Konjug, 3.c, Filip Tadić, 3.c i Tina Oković, 1.b) i učiteljici Mirjani Pavanić na uspjehu. Inače, niži razredi se ne prosljeđuju na državnu razinu natjecanja na smotri LIDRANO. Više fotografija pogledajte u foto-galeriji.


ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Županijsko natjecanje iz informatike održano je 10. veljače 2017. u SŠ Dugo Selo. Naši učenici osvojili su 1. i 2. mjesta. Čestitamo svim učenicima i učiteljici Ireni Novak-Tvrtković!

U kategoriji FMS LOGO naši učenici su postigli izvrstan uspjeh. 


RUKOMET - DJEVOJČICE

9. veljače 2017. u OŠ Stjepana Basaričeka učenice rukometašice (5. i 6. razred) osvojile su 1. mjesto. Čestitamo svim učenicama i mentorima, učiteljima Mateju Miškoviću i Tihomiru Golneru!

Ženska rukometna ekipa OŠ Đure Deželića - 5. i 6. razred:

Lea Jurina i Vita Leko, 5.a, Nika Franjić i Mia Marić, 5.b, Marija Blažević i Sofija Posuda, 6.b, Lara Brebrić, Dea Dasović, Ivanka Gajec i Vita Perišić, 6.c


CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju