preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

Uskrsna čestitka

Autor: Mileo Todić, 10. 4. 2020.

Poštovani djelatnici, dragi učenici i roditelji,

uz zasluženi proljetni odmor učenika dolazi nam i blagdan Uskrsa. 

Ovih smo tjedana nastavu održavali na daljinu, što je tražilo  puno truda naših učitelja, učenika i roditelja. Svima od srca zahvaljujem na predanosti koju ste pokazali.

 Uz želju da  malo predahnete, okružite se svojim najbližima, od srca vam svima, kao i vašim obiteljima, želim sretan Uskrs!

S nastavom na daljinu nastavljamo u utorak uz tv ekrane i program Ministarstva znanosti i obrazovanja na HRT3 i Sportskoj televiziji, a u srijedu počinjemo i u našim virtualnim učionicama.

ravnatelj: Mileo Todić
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju