preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

TALENTIJADA

Autor: KRISTINA PRILIKA, 24. 6. 2020.

Učenici 4. b i c razreda s učiteljicama Romanom Orlić, Marinom Rodeš sudjelovali su u projektu Talentijada u sklopu e- twining projekata. Učenici su svoje talente pokazivali i prijavljivali prema svojim sklonostima; tko je što želio pokazati:likovni izričaj, sviranje, plesanje, žongliranje, borilačke vještine...Žiri učiteljica u sastavu: Antonija Mikas, prof. u Glazbenoj školi, Valentina Friedl Štruklec - učiteljica GK, Mihaela Njegovec - učiteljica RN te razrednice Romana Orlić i Marina Rodeš izabrali su radove koji su poslani na daljnu razinu natjecanja. U polufinale su se plasirali sljedeći učenici u kategorijama : LIKOVNI RADOVI: Tia Pavelić, 4.c i Katja Srebačić, 4.b; SVIRANJE: Jana Rodeš, 4.b i Vid Njegovec, - flauta (tema Harry Potter) i Lucija Kirin, 4.b (violina), PLES: Vid Tovernić, 4.b, SPORT: Krešimir Stipić, 4.b, SPORT: Patrik Presečan, 4.b, OSTALO: Dorian Šunjić, 4.c - žongliranje wc papirom. Na istaknutom linku Talentijada polufinale možete pogledati video uratke naših učenika.

TALENTIJADA POLUFINALE

On line glasovanjem prijatelja, obitelji i svih ostalih zainteresiranih i uključenih u finale su se plasirale Tia Pavelić, 4.c i Katja Srebačić, 4.b sa svojim likovnim radovima. Čestitamo Tiji i Katji, a njihove radove pogledajte na istaknutom linku. 

LIKOVNI RADOVI (Tia Pavelić i Katja Srebačić)

TALENTIJADA FINALE

Također, na samom početku natjecanja učenici su se natjecali u izradi loga natjecanja Talentijade, a učenica Tia Pavelić, 4.c plasirala se u finale s još 25 učenika i osvojila je 2. mjesto u kategoriji srednjih i osnovnih škola za svoje idejno rješenje loga. Bravo, Tia! Danas je u školu stigla i nagrada koju je učiteljica Marina uručila Tiji.

TIJIN LOGO U FINALU

            
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju