preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

MY LOVELY BOOK SHELF - INSTAGRAM I FB STRANICA ANE HEMEN ZA LJUBITELJE KNJIGA

Autor: KRISTINA PRILIKA, 13. 11. 2020.

                  

Danas je 8.a razredu i učiteljici Anji Lovrenščak knjižničarka u razred dovela našu mladu školsku kuharicu Anu Hemen, štovateljicu knjiga i svega oko njih, autoricu instagram i facebook stranice mylovelybookshelf. Mjesec je knjige i ovo je bila idealna situacija da osmašima predstavimu Aninu stranicu LBS koja promovira dobru knjigu, čitanje i druženje na društvenim mrežama poticano čitanjem i promoviranjem dobrih knjiga, lijepim mislima i citatitima, zanimljivim i korisnim informacijama i savjetima te prekrasnim, inspirativnim fotografijama koje Ana sama aranžira i fotografira u svrhu objavljivanja na svojoj stranici. Učenici su upoznali jednu novu Anu, saznali što je u njoj pobudilo strast i veću želju za čitanjem, kavu literaturu Ana voli najviše, a koju malo manje, kako i zašto je nastala stranica, kako nastaju predivne fotografije, pročitali smo nekoliko zadnjih postova i jednu cijelu recenziju, te se prije svega svi lijepo podružili i slavili ljubav prema čitanju i knjizi u Mjesecu knjige. Mi ćemo Aninu stranicu pratiti i čitati njene savjete i recenzije te joj želimo još puno čitanja i lajkova na odlične objave! (Više o Ani i stranici pročitajte na poveznici ispod)

FOTOGALERIJA

FB STRANICA MY LOVELY BOOK SHELL

MALO VIŠE POJEDINOSTI O ANI I STRANICI LOVELY BOOK SHELL
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju