preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

Edukativni video materijali s ciljem poticanja kompetencije učiti kako učiti

Autor: KRISTINA PRILIKA, 9. 12. 2020.

U  izvanrednim okolnostima (nastava na daljinu)  Centar za istraživanja i razvoj obrazovanja Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu (CIRO – IDIZ) posvetio se tome da podrži odgojno-obrazovne radnike i učenike osnovnih i srednjih škola. CIRO-IDIZ je za Ministarstvo znanosti i obrazovanja izradio seriju edukativnih video materijala s ciljem poticanja kompetencije učiti kako učiti kod učenika osnovnih i srednjih škola. Teme koje se obrađuju u video materijalima su: Kako najbolje organizirati vrijeme učenja, Kako uspostaviti kvalitetno fizičko i online okružje učenja?, Kako se motivirati za učenje?, Kako upravljati emocijama pri učenju?, Koje pristupe (strategije i tehnike) učenju koristiti? Na istaknutim poveznicama pogledajte korisne video-materijale.

RAZREDNA NASTAVA - 1.-4. RAZRED

MJESTO ZA UČENJE , VRIJEME ZA UČENJEO OSJEĆAJIMA I UČENJU , KAKO SE POTAKNUTI NA UČENJE? KAKO BRŽE, BOLJE I LAKŠE UČITI?STRATEGIJE AKTIVNOG ČITANJASTRATEGIJE PAMĆENJA, STRATEGIJE PISANJA

PREDMETNA NASTAVA - 5.-8. RAZRED

MJESTO ZA UČENJE, VRIJEME I UČENJEKAKO SE POTAKNUTI NA UČENJE, POSTAVLJANJE CILJEVA UČENJA, KAKO BOLJE, BRŽE I LAKŠE UČITI?JA I UČENJE: KAKO NAPREDOVATI I BITI BOLJI?
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju