preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

eTwinning projekti 2020./2021.-Metalci u prapovijesti (Metalheads in prehistory)

Autor: KRISTINA PRILIKA, 28. 1. 2021.

U sklopu dodatne nastave Povijesti, učenici sedmih i osmih razreda s učiteljicom Tinom Matanić sudjeluju u eTwinning projektu-Metalci u prapovijesti (Metalheads in prehistory). Projekt će trajati cijelu školsku godinu 2020./2021. Projekt je usklađen s kurikulumom nastavnog predmeta Povijest. Tema projekta vezana je uz istraživanja prapovijesnih lokaliteta u lokalnoj i široj zajednici. U projekt su uključene škole partneri iz Hrvatske, Srbije i Turske. Od početka školske godine odradili smo nekoliko zadataka, među kojima je bila i izrada božićnih kolača na temu Vučedolske golubice i čizmice. Međusobnom suradnjom nastala je e-knjižica recepata. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije sve aktivnosti se odvijaju online. Učenici uz učenje o prapovijesti usavršavaju svoje znanje i vještine korištenja digitalnih alata. Slijede nam novi zadatci tijekom nadolazećih mjeseci.

FOTO-GALERIJA
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju