preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

ŽUPANIJSKA RAZINA NATJECANJA ČITANJEM DO ZVIJEZDA

Autor: KRISTINA PRILIKA, 18. 2. 2021.

Na školskoj razini natjecanja Čitanjem do zvijezda održanoj 18. prosinca 2020. brojem bodova ostvarenim na testu u ekipu za županijsku razinu natjecanja plasirale su se učenice Ema Gazić (8.c), Lara Pavelić (8.a) i Dora Rajski (8.a), a zamjena u slučaju spriječenosti jedne od natjecateljica je Sara Svetlečić (6.b). Županijska razina natjecanja održat će se 1. ožujka 2021. online. Mentorica učenicama je Kristina Prilika, knjižničarka. Također, učenica Ema Gazić predstavit će se i kreativnim uratkom plakatom na županijskoj razini natjecanja, 2. ožujka 2021. uživo na platformi Teams (mentorica Kristina Prilika). Emi, Lari i Dori želimo puno uspjeha na županijskoj razini natjecanja!
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju