preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

Uskrsna čestitka

Autor: Mileo Todić, 1. 4. 2021.

Poštovani učenici i roditelji,

bliži nam se zasluženi odmor učenika, ali i blagdan Uskrsa. Uskrs je uvijek obilježen buđenjem novoga života, prirode,  simbol je nade. Svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs, uz obilje uskrsne nade i optimizma te zdravlja i sigurnosti.

Nastava nakon praznika započinje 12. travnja 2021. Razredna nastava započinje u jutarnjoj smjeni, a predmetna u popodnevnoj. Obavijest o modelu nastave znat ćemo kada dobijemo odluku Županije, a istu ćemo objaviti na našim mrežnim stranicama.

Srdačan pozdrav i ugodni praznici!

Ravnatelj: Mileo Todić
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju