preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

ŽUPANIJSKA SMOTRA LIDRANO 2022.

Autor: KRISTINA PRILIKA, 18. 3. 2022.

17. ožujka 2022. održana je Županijska smotra LiDraNo u nošoj Školi u online okruženju. Prosudbene komisije za literarni, dramski i novinarski izraz te izbornik svoj su posao odradili jučer u našoj Školi, a učenici su se pojedninačnim dramskim nastupima predstavili online u platformi Teams. Okrugli stolovi su također za sve izraze održani online, u platformi Teams i svi su natjecatelji i mentori bili upoznati sa smjernicama i ocjenama prosudbenih povjerenstava. Čestitamo svim učenicima i mentorima predloženim za državnu razinu natjecanja, kao i onima koji to, nažalost, nisu na iznimnom trudu i kreativnosti uloženoj u predstavljanje na Županijskoj smotri LiDraNo 2022.

Na poveznicama ispod su radovi predloženi za državnu razinu natjecanja

Dramski izraz

Literarni izraz

Samostalni novinarski radovi

Školski listovi

Radio emisije
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju