preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

 

OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad, telefon: 2881-695  fax: 2881 693 mob:091/930 -2736

e-mail: ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr

 

HIMNA ŠKOLE   


VIJESTI

OBAVIJEST O UPISU PRVAŠIĆA

Autor: Mileo Todić, 16. 2. 2024.

UPISI U 1.RAZRED

Poštovani roditelji budućih prvašića,

Kako bismo vam olakšali ovogodišnje upise, ovdje možete naći sve korake koje trebate napraviti prije nego što Vaše dijete bude upisano u 1. razred:

 

  1. Prijava za liječnički pregled putem aplikacije https://kvacica.hr/

Potrebne informacije za liječnički pregled djeteta možete dobiti i na broj telefona 01 2883 086 ili na email: skolska.medicina.ivanic@zzjz-zz.hr

Liječnički pregled djece će se u Domu zdravlja Ivanić-Grad provoditi od 31.03. do 15.06.2024. godine.

Prijave za liječnički pregled otvorit će se u ožujku, a novi termini otvarat će se svakog mjeseca. Predlažemo da rezervirate termine od polovice svibnja do polovice lipnja, jer će u to vrijeme biti i pregledi u našoj Školi.

Molimo da prije liječničkog pregleda odvedete dijete na vađenje krvi. Uputnice će biti u sustavu.

 

  1. Prijave za upis u 1. razred osnovne škole u školskoj godini 2024/2025. provode se elektroničkim putem korištenjem  Nacionalnog informacijskog sustava upisa u osnovne škole (NIAS – e-građani).

 

  1. Za djecu sa prethodno utvrđenim teškoćama prijave se vrše preko poveznice
  2. https://osnovne.e-upisi.hr/) i moguće su od 1.2.2024. do 31.3.2024. godine.

 

  1. Za redovan upis djeteta u 1. razred, prijavu možete podnijeti preko iste poveznice (https://osnovne.e-upisi.hr/)  od 22.2.2024. do 31.3.2024. godine.

 

  1. Za djecu koja su prošle godine odgođena za upis u 1. razred, prijavu također ispunjavate na https://osnovne.e-upisi.hr/ od 22.2. do 31.3.2024.

 

  1. Za predaju zahtjeva za prijevremeni upis djeteta (dijete rođeno od 1.4.2018. do 31.12.2018.)  također možete ispuniti prijavu na https://osnovne.e-upisi.hr/ od 22.2.2024. do 31.3.2024.

 

Napomena: U sustav za elektroničke upise u osnovne škole,roditelji ulaze preko portala e-Građani. Ukoliko niste do sada imali potrebu za korištenjem sustava e-Građani, možete pogledati uvjete i način prijave na https://gov.hr/.

 

  1. Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta obavljati će se u prostorijama OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad prema unaprijed određenim terminima.

Svoj termin dobit ćete pisanim putem (zemaljskom poštom), a ukoliko vam termin u iznimnom slučaju ne odgovara, molimo da nam se javite na broj telefona 01 2881 695 kako bismo pronašli drugi termin.

 

Termini utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta u školi bit će u razdoblju od 24. svibnja 2024. do 14. lipnja 2024. godine.

Napomena: nakon obavljenog školskog i liječničkog dijela postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, sastaje se stručno povjerenstvo škole za upis djece u 1.razred i donosi odluku u vezi sa upisom djeteta.

Molimo da redovito pratite web stranicu Škole radi daljnjih obavijesti i uputa.

 

Stručna služba škole:

Ines Gašparec, pedagoginja

Sara Karašić, psihologinja

                                                                             Marko Kirin, socijalni pedagog

Ravnatelj:

Mileo Todić
2021. GODINA ČITANJA
eLektire

Poštovani korisnici, poveznica ispod eLektire odvest će vas na stranicu na kojoj ćete moći u digitalnom obliku (online) čitati potrebne lektire ili naslove po vlastitoj želji. Na stranicu se potrebno logirati s AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom kojeg ste dobili u školi. 

 

KATALOG KNJIŽNICE
PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

 

Lijepo ponašanje jednako je važno i vrlo slično u stvarnom životu i na Internetu. Evo nekoliko osnovnih pravila ponašanja na Internetu.

PRAVILA PONAŠANJA NA INTERNETU

ELEKTRONIČKO NASILJE

ELEKTRONIČKO NASILJE 2

PONAŠANJE NA INTERNETU LETAK

PROGRAM ZAŠTITE SIGURNOSTI DJECE NA INTERNETU

 

 

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji MZO-a i HAKOM-a te u partnerstvu s Hrvatskom poštom.

PROGRAM HAKOM

VIDEO O ZAŠTITI DJECE NA INTERNETU (HAKOM)

BROŠURA "KAKO SE ZAŠTITITI U SVIJETU INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA" (HAKOM)

CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju