preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

EMIL I DETEKTIVI

EMIL I DETEKTIVI


 

       

Dubravko Horvatić: "Stanari u slonu"

Djeca vole sudjelovati u raznim natjecajnjima. U lektiri to najbolje možemo odraditi nekim kvizom. Učenici 2.c razreda i učiteljica Nataša Svoboda-Arnautov sudjelovali su 6. veljače 2017. u kvizu znanja Stanari u slonu". Prije svega su se dobro zabavili otkrivajući točne odgovore. Također su ponovili što je bajka i odredili zašto su Stanari u slonu bajka.  Naučili su i neke činjenice o slonovima u prirodi.

Stanari u slonu, kviz

Stanari u slonu, listić


ZANIMLJIVA LEKTIRA

Šuma Striborova na drugi način u 4.c razredu

Jeste li pomislili da lektira može biti poticaj za napraviti pjesmu ili rap, osmisliti neku igru, napisati pismo liku iz lektire... Svakako može. To su napravili učenici 4.c s učiteljicom Mihaelom Njegovec. 

Naš rad o Šumi Striborovoj

Učenici 4.c razreda u dogovoru s učiteljicom Mihaelom Njegovec izradili su plakate kojima su prikazali pročitanu lektiru za mjesec studeni, Šumu Striborovu. Na panou u našem razredu možete pogledati rap o zlobnoj snahi guji, veliki plakat o likovima iz bajke, priče i još puno toga… Također smo na pano objesili planove za izlaz iz šume i za orijentaciju u šumi te pisma likova čitateljima. Dakle, naš je pano kao minijaturni školski arhiv.

Ema Gazić, 4.c

 

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju