preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

INFORMACIJE O UPISIMA U SREDNJU ŠKOLU

POTVRDE ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Autor: KRISTINA PRILIKA, 7. 6. 2017. 14:17

Potvrde za upis u srednju školu za ona zanimanja koja trebaju potvrdu školskog liječnika dr. B. Krnić izdavat će od 3. srpnja 2017. tijekom radnog vremena ordinacije:

PONEDJELJAK, ČETVRTAK - POSLIJEPODNE

UTORAK, SRIJEDA, PETAK - PRIJEPODNE (UJUTRO)

 [više]

Objavljene su publikacije „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. – Idemo u srednju!"

Autor: KRISTINA PRILIKA, 30. 5. 2017. 15:07

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. dostupne su u četiri publikacije koje su prema tipu učenika podijeljene na:


 Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - redovni učenici (za učenike koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj)

 Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - kandidati iz drugih obrazovnih sustava (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2017. godine) 

 Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše (za učenike koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za učenike koji žele upisati razredne odjele za sportaše)

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018.- Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju (za učenike s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba) 

Primjeri bodovanja za školsku godinu 2017./2018. (Primjeri bodovanja uspjeha kandidata iz osnovnoga obrazovanja).

 [više]

OBAVIJEST ZA UČENIKE (RAZREDNI ODJELI ZA SPORTAŠE) - KARTICA MOJI PODACI

Autor: KRISTINA PRILIKA, 30. 5. 2017. 15:02

Podsjećamo sve da sutra, 31. svibnja, istječe mogućnost iskazivanja interesa za upis u razredne odjele za sportaše. Kao što je već objašnjeno u prijašnjoj obavijesti, iskazivanje interesa moguće je na kartici “Moji podaci” gdje kandidati upisuju sport kojim se bave, naziv kluba i mjesto u kojem se nalazi klub (sve potvrđuju na gumb Spremi promjene). Molimo one koji su iskazali interes za razredne odjele za sportaše da još jednom provjere ispravnost svojih podataka (više u prijašnjoj obavijesti Prijave u razredne odjele za sportaše). 
 

Kod provjere osobnih podatak i ocjena (koje su vam unesene u sustav) na kartici "Moji podaci", ako neki od podatak nije ispravan, javite se svom razredniku. 

Na kartici "Obrazovni programi" ne vide se još sve škole i programi u RH, to je zato što navedena škola nije unijela sve podatke u sustav i ovjerila točnost.
 [više]

ZAPOČELE PRIJAVE KANDIDATA U SUSTAV NISpuSŠ

Autor: KRISTINA PRILIKA, 30. 5. 2017. 13:57

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018. prve prijave kandidata u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) započele su u četvrtak 25. svibnja 2017. godine iza 12.00 sati.

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. Sve detaljne informacije oko prijave u sustav imate u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama pri dnu ove stranice.

U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku. 

Kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja registriraju se popunjavanjem elektroničkoga obrasca za registraciju na mrežnoj stranici: www.upisi.hr. Ispisan i potpisan obrazac mora se dostaviti u digitalnom formatu (skeniran ili slikan mobitelom) elektroničkom poštom na adresu Središnjega prijavnog ureda srednja@azvo.hr. Nakon primitka obrasca u elektroničkom obliku i provjere osobnih podataka Središnji prijavni ured zaključit će registraciju kandidata slanjem korisničkih podataka SMS-om. Nakon što SMS-om dobiju korisničke podatke, kandidati se prijavljuju na mrežnu stranicu: www.upisi.hr.

 [više]

INFORMACIJE O UPISIMA U SREDNJU ŠKOLU

Autor: KRISTINA PRILIKA, 30. 5. 2017. 13:50

Učenicima osmih razredima i njihovim roditeljima (skrbnicima) preporučamo stranicu ucenici.com kako izvor važnih informacija o upisima u srednju školu. Važne informacije ćemo s vama svakako podijeliti i na našim školskim stranicama.

Sretno!

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad / Park hrvatskih branitelja 4, HR-10310 Ivanić-Grad / os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr / ured@os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr
preskoči na navigaciju